Gyere el a nyári szünet előtti utolsó tavaszi egész napos fitnesz rendezvényünkre! Sztár edzőkkel és fantasztikus edzésekkel várunk Rád!
Az edzések létszámlimitesek! Ne maradj le!

 • 10:00 - Buczkó Kata - Mobility training
 • 11:00 - Tatarek Rezső - IronBox
 • 12:00 - Komáromi Anna - Gymstick
 • 13:00 - Recsnik Zsófi - Zsírégető
 • 14:00 - Horváth Tamás - Zumba
 • 15:00 - László Vera - Pilates
 • 03.15-ig 3.900Ft
 • 03.30-ig 4.900Ft
 • Helyszínen 5.900Ft

Kövesd az eseményt FaceBookon is!

EDZÉSEK, EDZŐK

10:00 - 10:45 MOBILITY TRAINING

BUCZKÓ KATA

Mobilitás tréning egy saját testsúlyos nyújtó, mobilizációs gyakorlatokat tartalmazó mozgás forma, bár lassú a mozgás, azért komoly kihívást jelenthet fizikailag, emellett azonban segít ellazulni, megtalálni a belső harmóniát és a testi és lelki összhangot. A kellemes zene és a lassú mozgás együttesen segít abban, hogy a légzés technikák segítségével át tudd adni magad a mozgás örömének. A gyakorlatok tárháza könnyen skálázható, egyszerűtől a komoly kihívásokig, hisz maga a mozgás lassú, de erő, koordináció és hajlékonyság egyaránt szükséges a helyes gyakorlat végrehajtásokhoz. Az óra után garantáltan könnyebbnek fogod érezni magad, minden porcikád hálás lesz az átmozgatásért, feltöltődsz energiával, hogy jobban bírd a többi órát is!

11:00 - 11:45 IRONBOX

TATAREK REZSŐ

IronBox óra kicsit más megközelítésben! Box elemek és saját testsúlyos gyakorlatok kombinációja egy jó hangulatú, pörgős és változatos óra keretében. Olyan izomcsoportokat mozgat meg, amiket a hétköznapokban is használunk és erősítésükkel könnyedebb mozgást és hatékonyabb munkavégzést érhetünk el. Mozogj szépen és edz keményen! Mindazokat várjuk sok szeretettel, akik nem félnek kipróbálni új dolgokat és nem ijednek meg a kemény és kitartó edzéstől. Egy feledhetetlen órát garantálunk nektek az "Év Prezentere" díj többszörös nyertesétől!

12:00 - 12:45 GYMSTICK

KOMÁROMI ANNA

A Gymstick egy innovatív eszköz, a gumikötélnek és a tornabotnak az ötvözete. Erősítő óra, a gumikötél ellenállásával dolgozunk, ízületkímélő az eszköz, egésztestet megdolgoztatjuk a mélyizmok bekapcsolásával. Triókban dolgozunk egymásra épülő gyakorlatokkal, kicsi szünetekkel. Különböző erősségű (színek jelölik) eszközök vannak, így edzettségi szinttől függetlenül bárki kipróbálhatja az órát.

13:00 - 13:45 ZSÍRÉGETŐ

RECSNIK ZSÓFI

Zsírégető órára készülj saját testsúlyos mini koreográfiával. Közepes edzettségi állapottal is simán végig lehet csinálni, de természetesen mindig mutatok könnyített verziót majd.

14:00 - 14:45 ZUMBA

HORVÁTH TAMÁS

A ZUMBA egy egyedülálló fitness program, latin ritmusokra épülő táncos fitness óra – NEM táncóra –, egy intervall cardio edzés. A ZUMBA formula lényege, hogy az oktató a zeneszámokat az interval edzésmódszer elvei szerint (lassabb-gyorsabb, alacsony intenzitás-magas intenzitás) válogassa össze. A lassabb számoknál előszeretettel alkalmazhatók erősítő gyakorlatok is, amellyel a vázizomzat tónusa javítható. Nem kell hozzá tánctudás, az órákon észrevétlenül fogod elsajátítani a különböző táclépéseket (merenge, cumbia, salsa, reggaeton, quebradita, tango, flamenco, soca, bachata, stb.). A Zumba jó hangulatú óra, amely szórakoztatva biztosítja a kondicionális és koordinációs képességek fejlesztését, növeli az állóképességet, erősíti izmokat, formálja az alakot zenéje magával ragad, fogyaszt, formál, jó kedvre derít, kikapcsol.

15:00 - 15:45 PILATES

LÁSZLÓ VERA

A Pilates lényege a kontrollált mozgássorozatok és a légzéskoordináció optimális összehangolása, miközben a torna az test egész izomzatát tonizálja, beleértve a test ún. „erőközpontjában” lévő belső izmokat is, amelyek létezését egyébként észre sem vesszük, így azokat akaratlagosan nem is mozgatjuk. LÉGZÉS, ÖSSZPONTOSÍTÁS, KONTROLL, CENTRALIZÁCIÓ, PONTOSSÁG, MOZGÁSFOLYAMAT.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Masszázs

Görög Krisztina

A rendezvény során profi masszőr várja a felfrissülni vágyókat. Görög Krisztina 17 éve dolgozik gyógymasszőrként. Tecnikátit jellemzően a sport, gyógy és rehabilitáció kategoriába lehet inkább besorolni mint a wellnesshez (szükség esetén meditape, flossing, köpölyözés).
A szolgáltatás ára 3.000Ft / 15 perc.
A 15 perces sávokra az alábbi >linken< vagy a rendezvény helyszínén lehet regisztrálni.

Ingyenes állapotfelmérés

funXional Gym profi edzői

Régóta fáj a hátad, térded, vállad... vagy csak egyszerűen nem akarsz lesérülni edzés közben?
Komplex állapotfelmérésünkön 13 szempont szerint – pl.erőd, egyensúlyod, mozgásmintáid, mozgástartományod - feltérképezzük hogyan funkcionál a tested, és azonnal ki is értékeljük neked. Átbeszéljük, hogy mitől alakulhattak ki fájdalmak és mikre kell jobban figyelned a napi rutinokban és edzések alatt, hogy ne sérülj (a derékfájdalom is sérülésnek számít).
Az állapotfelmérés egyéni. A 30 perces sávokra az alábbi >linken< vagy a rendezvény helyszínén lehet regisztrálni.

KIÁLLÍTÓINK

HERBALIFE


A Herbalife Nutrition 43 éve működő vállalat, amelyet személyes indítatásból alapított Mark Hughes. 5 éve a világ elsőszámú terméke az étkezést helyettesítő készítmények között. A világ 96 országában megtalálható. Az évek alatt a Független Herbalife Tanácsadók több millió embernek segítettek és segítenek a mai napig is javítani az életminőségén. Az étkezést helyettesítő shakek növényi alapúak így minden tipusú táplálkozási programba beleilleszthető. A Herbalife programok teljesen személyre szabottak így segítik a fogyási, formásodási, sport célok elérésében, emésztési problémák javításban.

POLAR


A Fieszta napján közelebbről is megismerkedhetsz a polar termékekkel és vásárlás esetén 25%-os kedvezményt kapsz, amit a helyszínen vagy később üzletükben is tudsz érvényesíteni.

ESEMÉNY RÉSZLETEI
 • Az eseményről

Az immáron 3 éve a Savoya Parkban üzemelő újszerű funkcionális edzőterem egyedülálló, panorámás, 400 m2-es teremméretével, kiemelkedő szakmaisággal rendelkező kollégákkal, egy új sportrendezvény sorozat szervezését tűzte ki célul. A több edzésformát is bemutató, tervek szerint negyedévente ismétlődő rendezvénysorozat célja, hogy jó ár-érték tartása mellett igényes szervezésben kiszolgálja a kerületi és Budapesti közönség sport és egészséges életmód iránti igényét, bemutassa a különböző óratípusokat, közösséget formáljon.

 • Érkezés és távozás

A rendezvényre érkezők már 9:30 órától birtokba vehetik a funXional Gym területét. A résztvevőknek legkésőbb 16:30-ig kell elhagyniuk az épületet.

 • Részvételi feltételek

Belépőjegyed a 04.01-én tartott funXional Fitnesz Fieszta rendezvényre és egyszeri belépésre jogosít. Részvételi feltétel, hogy elfogadod az alábbi feltételeket, és tudomásul veszed, hogy köteles vagy betartani az intézmény házirendjét és a biztonsági rendszabályokat a rendezők ellenőrzése mellett.

 • A rendezvényre 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kiserővel léphetnek be.
 • A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja.
 • A komolyabb teljesítmény előtt konzultálj az orvosoddal! Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő vagy megterhelőbb edzésen! Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt a kinézett eseményen. Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget!
 • A rendezőség mindent megtesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.
 • A rendezőség a 2005. évi CXXXlII. tv. alapján – egyebek mellett – jogosult a látogatók igazoltatására, csomagjuk átvizsgálására, meghatározott tárgyak bevitelének megakadályozására, s a rendezvény megtartását zavaró személyt távozásra felszólítani. Ez esetben a belépőjegy árát a rendezőség nem téríti vissza.
 • Az eseményre való jegy megvásárlásával hozzájárulsz, hogy az eseményen rólad kép- és filmfelvétel készülhet, az esemény internetes vagy televíziós közvetítésében, fotóanyagain, valamint azok reklámcélú felhasználásában (pl. óriásplakát, szórólap, banner, facebook promóció stb.…) szerepelhetsz, ezekért semmilyen követeléssel nem léphetsz fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

 • Helyszín és megközelítés

A funXional GYM a Savoya parkban található, melynek helyzetét útjelző zászlók és sárga festések is jelzik.
Cím: Savoya Park: Budapest XI. kerület, Hunyadi János út 19

BKV járatok

 • 17-es villamos végállomása
 • 58-as, 250-es és 250A sz. busz végállomása
 • 5 perc sétára a 7-es busz végállomásától (Albertfalva Vasútállomás), kb. 800 méterre a Feltáró út irányába
 • 41-es, 47-es villamos „Budafok Kocsiszín” megállójától kb. 800 méterre a Feltáró út irányába
 • 4-es metró Bikás parktól a 141-es busszal is el lehet ide jutni
Gépkocsival
 • Fehérvári út felől (Budai oldalról egyenesen végig a Fehérvári úton a Feltáró úti leágazásig)
 • Lágymányosi híd felől (Szerémi úton egyenesen végig az OBI áruházig)
 • Nagytétényi út felől (6-os úton)
 • a 7-es út felől az Ady Endre úton
 • Parkolás: https://www.savoyapark.hu/parkolas

 • Öltöző és ruhatár

Az esemény napján öltöző szekrény korlátozott számban elérhető, melyhez a résztvevők a belépőjegy megvásárlása esetén kulcsot kapnak. A szekrények számát meghaladó részvétel esetén a teremben rendezetten az órákat nem zavaró módon elhelyezett ruhákért, táskákért értékmegőrzést nem vállalunk.

 • Protein bár

A funXional GYM bejáratánál található Protein bár a rendezvény ideje alatt rendelkezésre áll. A Savoya parkban számos étkezési lehetőség is található. Kilépéskor és belépéskor a karszalag felmutatása kötelező

 • Létszámlimit

A rendezvényre óra típusonként az első 120 embernek tudjuk biztosítani a részvételt. Speciális eszközt igénylő óra esetén ez a limit 50 fő. Kérjük mielőbb regisztrálj, hogy ne maradj le a kedvenc órádról!

 • Saját eszköz és törölköző használat

A rendezvényre behozott saját eszköz bejelentése a recepciónál kötelező! Kérjük a talajon végzett órai gyakorlatoknál a higiénia érdekében használj törölközőt. A rendezvény idején a recepciónál térítés esetén korlátozott számban tudunk törölközőt biztosítani.

Savoya Park
1117 Budapest, Hunyadi János út 19., 1. emelet
Feljárat az épület Budafok felőli végében
Közvetlen lift a parkolóból (-1 szint)
Ingyenes parkolás!

Email : info@funxional.hu

Telefon : +36 30 569 26 58