Testsúly csökkenés, tartáshibák korrekciója!
Jobb közérzet!
Időhatékony, vátlozatos!

Személyi edzés

Edzőként, hogy kinek is tudok segítséget nyújtani? Segítséget nyújthatok azoknak, akik saját testsúlyos gyakorlatokat akarnak elsajátítani alap, illetve haladó szinten. Legyen az elérendő álom egy húzódzkodás egy zászló, egy muscle up, vagy kötélmászás ülőtartással. Segíthetek lefogyni, közérzetet javítani, mobilitást növelni. Edzéseimen a teljes test átmozgatására, állóképesség fejlesztésre, szív teljesítményének javítására, zsírszegényebb fizikum elérésére, a hétköznapokban előforduló mozgásminták gyakorlására, a core-, és lapockaközelítő izmok fejlesztésére, illetve az alsó végtagok erősítésére helyezem a hangsúlyt. Haladóbb vendégeknél haladó saját testsúlyos gyakorlatok elsajátítása a cél, valamint az előbb említett állóképesség fenntartása.

Until Death kiscsoportos edzés

Csoportos edzéseimen a teljes test átmozgatására, állóképesség fejlesztésre, szív teljesítményének javítására, zsírszegényebb fizikum elérésére, a hétköznapokban előforduló mozgásminták gyakorlására, a core-, és lapockaközelítő izmok fejlesztésére, illetve az alsó végtagok erősítésére helyezem a hangsúlyt. Haladóbb vendégeknél haladó saját testsúlyos gyakorlatok elsajátítása a cél, valamint az előbb említett állóképesség fenntartása. Saját testsúlyos gyakorlatok, amiket elsajátíthatsz nálam húzódzkodás, tolódzkodás, lábemelés, kötélmászás, muscle up.

A mindennapi élet mozgásmintáit veszem alapul. Edzésem segítségével javulhat egy felsőkeresztezett szindróma vagy egy lumbális lordózis. Segíthetek abban, hogy újra gondtalan legyen a lépcsőzés vagy egy egyszerű lehajlás és cipő befűzés. Fény derül a mobilitási hiányosságokra. Több síkban dolgozunk. Egyszerre több izom dolgozik, főként a nagyobb izomcsoportok. Összetett gyakorlatokat alkalmazok. Manapság egyre több ember panaszkodik nyak-, illetve derékfájásra. Az oka a helytelen testtartás ülő és álló pozícióban, ami elősegíti a felső keresztezett szindróma kialakulását. Az edzésem segíthet megerősíteni az előbb említett okok miatt gyenge lapockaközelítő izmokat és gerincmerevítő izmokat.

Milyen eredményeket várhatok el, és mennyire hatékony ez az edzésforma?

Megfelelő táplálkozás mellett a testsúly csökkentését, a már meglévő tartáshibák korrekcióját érhetjük el.

Csoportos edzéseimen csapatban dolgozhatsz. Egészséged meg fogja hálálni. Heti háromszor 1 óra teljes testedzés, melyben állóképesség fejlesztés is van. Ez nem unalmas súlyzós edzés. Itt nem egy gépben ülsz, itt minden egyes gyakorlatban több izom dolgozik, közben fejlődik az egyensúlyod és az állóképességed is.

Jobb közérzet. Szabadabb mozgás a mindennapokban. A mindennapi mozgások kevesebb kihívást jelentenek. Kevesebb lehangoltság, kevesebb enerváltság. A csoportos edzések időtartama 1 óra, ami nem tartalmazza sem a bemelegítést és sem a nyújtást. Minden vendég az első alkalommal egy állapotfelméréssel kezd, majd megismerkedik a bemelegítési és nyújtási protokollal külön egy vagy két személyi edzés keretén belül. Ezután már az edzést megelőző 15 percben tud a vendég bemelegíteni, valamint az edzést követően pedig lenyújtani. A bemelegítés és nyújtás attól függetlenül, hogy nem az 1 óra részét képzi, az edzés fontos része. A csoportos edzések egyénre szabottak. Mindenki egy erősítő blokkal kezd, majd állóképességi feladattal folytatja.

Ki tartja az edzést?

RAGÓ GÁBOR

Gábor vagyok, szociálpedagógusként diplomáztam Egerben, így a mentális folyamatokra is van rálátásom. Kipróbáltam küzdősportokat, atlétikát, és testépítést. Kisebb nagyobb megszakításokkal mindig jelen volt a sport az életemben. Az érdeklődésem fókuszában azonban mindig a saját testsúlyos edzés és az „atletikus fizikum” állt. A mai napig lenyűgöznek azok a tornászok, akik különböző tornász elemeket mutatnak be a gyűrűn, mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Közben hosszú távon fent tudnak tartani egy egészséges atletikus fizikumot, ami számomra mind az egészség és esztétikum szempontjából is fontos. Csodálom a hajlékonyságukat. Tetszik ez a világ, mert fegyelemre, kitartásra tanít, mind az étkezés, mind az edzés, és mind az életvezetés terén is. Edzéseimet is ez a felfogás jellemzi. Minden sorozatnak úgy állok neki, hogy beleteszem az összes energiám, nem spórolok. Edzéseimet kiegészítem futással is, így amatőr futóversenyek versenyzője is vagyok.

Edző

Ragó Gábor

Elérhetőségek

+36 70 570 24 67
gabor.rago7@gmail.com
gabor.rago7