Ironbox komplex csomag
Tatarek Rezsővel ONLINE

11.700 / hó
9.900 / hó - 3 havi előfizetéssel
Az ÉV EDZŐJÉTŐL online funkcionális edzéscsomag!
Havi 20 edzés, hetente:
  • 2 alkalom: élő ironbox prezentáció, szint: nehéz
  • 1 alkalom: funkcionális hardcore, szint: nehéz
  • 1 alkalom: bodyART
  • 1 alkalom: yoga
Aki még nem élte át a Rezsi-féle hangulatot: garantáljuk, hogy ilyen edzés nincs mégegy az országban! Minta edzés megtekintéséért látogass el facebook oldalunkra!
A facebook segítségével igénybe vehető komplex program több mint 30 év kitartó szakmai munkáját és folyamatos önképzésének eredményét szintetizálja Tatarek Rezső által, aki a legnagyobb hazai fitness rendezvények nagyszínpadán állandó teltházas edzéseket tart.
Az Ironbox az ökölvívás technikai és erőnléti alapjaira építő mozgásforma, mely elsősorban funkcionális, saját testsúlyos erősítő elemeket ötvöz cross tréning jellegű erőállóképesség-fejlesztő feladatokkal.
Az élő ironbox edzések időpontja: kedd és csütörtök 17:30, melyek a következő edzésig tetszőleges időpontban visszanézhetők.

Unikális otthoni funkcionális edzéscsomag az év edzőjétől és csapatától. Kiváló hangulat, magasan képzett szakmai csapat.
A csomag az alábbi elemeket tartalmazza, melyek mindegyikéhez 1 hónap időtartamban hozzáférést biztosítunk:

  • Tatarek Rezső - IRONBOX: élő prezentációk az év edzőjének előadásában, Kiss Milán FitnessDJ közreműködésével.Keddenként és csütörtökönként 17:30-kor. Az előfizetők számára az élő adások későbbi időpontban is visszanézhetők. Az Ironbox az ökölvívás technikai és erőnléti alapjaira építő mozgásforma, mely elsősorban funkcionális, saját testsúlyos erősítő elemeket ötvöz cross tréning jellegű erőállóképesség-fejlesztő feladatokkal.
  • Vigassy Sári (Saci) - FUNKCIONÁLIS HARDCORE: Otthoni körülmények között végezhető funkcionális edzések, nehézségi szint: NEHÉZ.
  • Buczkó Kata - bodyART: A kellemes zene és a lassú mozgás együttesen segít abban, hogy a légzés technikák segítségével át tudd adni magad a mozgás örömének. A gyakorlatok széles tárháza könnyen skálázható, egyszerűtől a komoly kihívásokig, hisz maga a mozgás lassú, de erő, koordináció és hajlékonyság egyaránt szükséges a helyes gyakorlat végrehajtásokhoz.
  • Kinka Orsi - YOGA: A jóga az edzések tökéletes kiegészítése. A hajlékonyság, az erő és az egyensúly találkozása fejleszti a testet, a koncentráció és a légzés pedig nyugtatja az elmét.

A online tartalmakat facebook privát csoportban tesszük közzé. A csomagot megvásárlókat az előfizetés időtartamára felvesszük a privát csoportba.

Savoya Park
1117 Budapest, Hunyadi János út 19., 1. emelet
Feljárat az épület Budafok felőli végében
Közvetlen lift a parkolóból (-1 szint)
Ingyenes parkolás!

Email : info@funxional.hu

Telefon : +36 30 073 62 49