Az Újbuda Gyemek FejlesztőHázzal egy igazi családi programra várjuk a kisgyerekes családokat! Izgalmas és egyben fejlesztő játékok a piciknek. Előadások, állapotfelmérés és edzések a felnőtteknek.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Ne maradjatok le!

■ Kalandra fel! mozgásfejlesztő akadálypálya
■ Csak ügyesen! ügyességi feladatok
■ Játssz velünk! játék sarok
■ Színezz velünk! színező sarok
■ Játsszunk robotosat! algoritmikus gondolkodás fejlesztés játékosan

■ Előadás a szülés utáni regenerációról
■ Előadás a gyermekek fejlődéséről és fejlesztéséről
■ TRX villámedzések és IronMom bemutató óra
■ Általános és szülés utáni állapotfelmérés
■ Verseny apukáknak funXional nyereményutalványokért
■ Egészségügyi mérések és orvosi tanácsadás

Kövesd az eseményt FaceBookon is!

GYEREKPROGRAMOK

9:30 - 12:00
Kalandra fel! mozgásfejlesztő akadálypálya


A FejlesztőHáz szakemberei várják a gyerekeket mozgásfejlesztő játékokkal, izgalmas egyensúlyi akadálypályával. Minden korosztály megtalálja majd számára a legjobb szórakozást babáktól a kisiskolásokig.
Közben a szülők fordulhatnak kérdéseikkel gyógypedagógus, konduktor, gyógytornász kollégáikhoz.
A mozgásfejlesztő játszó pecsétgyűjtő hely is lesz! Az összegyűlt pecsétek után pedig meglepetés jár!

9:30 - 12:00
Csak ügyesen! ügyességi feladatok


Az ügyességi helyszínen minden kisgyermek számára készülünk korosztály szerinti játékokkal. Lehet majd célozni, dobálni, illeszteni... Lényeg, hogy jókedvűen teljen az idő.
Az ügyességi játszórész is pecsétgyűjtő hely. Ne feledjétek, meglepetést kaphattok a kalandok végén!

9:00 - 12:00
Játssz velünk! játék sarok


Játéksarkunkban a JÁTÉK MANUFAKTÚRA szuper játékait próbálhatják ki a gyerekek. Tartós, ugyanakkor esztétikus, fenntartható és inspiráló fejlesztőjátékokkal várunk Titeket!
A játékok teszteléséért is jár egy pecsét! Aki minden pecsétet összegyűjt ajándékot kap!

9:00 - 12:00
Színezz velünk! színező sarok


Színezőkkel és színes íróeszközökkel várjuk a kreatív gyerkőcöket. Az elkészült alkotásokat haza is vihetitek és egy pecsét is jár a kis művészeknek! Az összegyűjtött pecsétekért pedig mindenkit meglepetés vár!

9:00 - 12:00
Játsszunk robotosat! algoritmikus gondolkodás fejlesztés játékosan


Ki ne szeretne kincset keresni vagy robotokkal játszani? Izgalmas feladatokkal készülünk, amelyek megoldása során a gyerekek játék közben tanulhatnak! Akik pedig kedvet kapnak, azoknak otthonra is adunk ötleteket a folytatáshoz.
Ovisoktól kisiskolásokig várunk mindenkit szeretettel! Játsszunk informatikát!
A kincseken túl pecsétet is kaphatnak a kis programozók! Aki pedig minden pecsétet összegyűjt ajándékot kap!

ELŐADÁSOK

9:00 - 9:30
Szülés utáni regeneráció


A gyermekágyi időszak “6 hétig semmit, 6 hét után bármit mozoghatsz” szabálya egy (káros) legenda. Ezen az előadáson megtudhatod, mit tegyél, hogyan mozogj és regenerálódj már a szülés utáni első napoktól, hogy ne fájjon a hátad és a vállad, vagy épp hamarosan újrakezdhesd kedvenc sportod, legyen az a futás, az erőemelés vagy épp a lovaglás.

10:00 - 10:30
Gyermekünk fejlődése és fejlesztése

Bősenbacher Tímea
Gyermek FejlesztőHáz

Timi előadása tervei szerint inkább egy interaktív beszélgetés lesz arról, hogy valóban szükséges-e a gyermekek számára fejlesztés, milyen esetben kell felkeresni egy szakembert? Kihez forduljatok segítségért? Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy nincs ez a dolog kicsit túldimenzionálva? A beszélgetésben ezt a témát is igyekszik körbejárni majd!
Az előadása második részében pedig a legfontosabb terápiás lehetőségekről fog beszélni: a manuális technikáról, a szenzoros terápiáról, logopédiai fejlesztésről...
Várja kérdéseiteket előre is a regisztrációs űrlapon!

EDZÉSEK

11:00 - 11:45
IronMom próbaóra

Szél-Csizmadia Nikolett

A próbaórán bemutatjuk, mit jelent a légzés alapú regeneráció, hogyan épül fel a törzs terhelése és a test felkészítése a mindennapi kihívásokra az IronMom edzéseken. Számíthatsz fekve edzésre, tartásjavító alapokra és egy kisebb kihívásra is!
A próbaórán a hathetes kontrollt követően lehet részt venni. A szülés után “felső” korhatár nincs, a szülés utáni regenerációval bármikor lehet és érdemes foglalkozni!

9:00 - 12:00
Negyedórás TRX villámedzések

Kukovecz Regina

Az egész testet átmozgató 15 perces sávokra az alábbi >linken< vagy a rendezvény helyszínén lehet regisztrálni.
További részletek hamarosan!

VERSENY APUKÁKNAK

9:00 - 11:30
Guggolás tartás falnál


A feladat egyszerű, olyan mintha egy széken ülnél, csak nincsen szék, ezzel kiderítjük kinek a legerősebb a lába. A világrekord 11 óra 51 perc 14 mp. Te hány percig tudod tartani?
Aki a legtovább bírja 15.000Ft-os utalványt nyer, amely levásárolható bármely funXional szolgáltásra 1 hónapon belül. Az utalvány át is ruházható.

9:00 - 11:30
Lógva tartás


Borzasztó egyszerű a feladat, semmi mást nem kell csinálnod csak kapaszkodnod, ezzel kiderítjük kinek a legerősebb a felsőteste. A világrekord 1 óra 20 perc 41 mp. Te meddig bírod?
Aki a legtovább tud kapaszkodni az 15.000Ft-os utalványt nyer, amely levásárolható bármely funXional szolgáltásra 1 hónapon belül. Az utalvány át is ruházható.

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK

9:00 - 12:00 15 perces idősávokban
Általános állapotfelmérés

Lédig Gábor
funXional szakmai vezetője

Régóta fáj a hátad, térded, vállad... vagy csak egyszerűen nem akarsz lesérülni edzés közben?
Komplex állapotfelmérésünkön 13 szempont szerint – pl.erőd, egyensúlyod, mozgásmintáid, mozgástartományod - feltérképezzük hogyan funkcionál a tested, és azonnal ki is értékeljük neked. Átbeszéljük, hogy mitől alakulhattak ki fájdalmak és mikre kell jobban figyelned a napi rutinokban és edzések alatt, hogy ne sérülj (a derékfájdalom is sérülésnek számít).
Az állapotfelmérés egyéni. A 15 perces sávokra az alábbi >linken< vagy a rendezvény helyszínén lehet regisztrálni.

9:30 - 11:00 15 perces idősávokban
Szülés utáni állapotfelmérés

Szél-Csizmadia Nikolett
Pre- és Postnatal Trainer

A szülés utáni átfogó állapotfelmérés során foglalkozunk a tartásoddal, a légzésmintáddal és a hasfalad állapotával. Ezzel képet kaphatunk a tested szülés utáni állapotáról, és az eredmények alapján átbeszéljük, mivel érdemes kezdened a regenerációt, hogyan tudod javítani a tartásod, és hogyan kerülheted el vagy csökkentheted a fájdalmakat.
Az állapotfelmérés egyéni. A 15 perces sávokra az alábbi >linken< vagy a rendezvény helyszínén lehet regisztrálni.

KIÁLLÍTÓINK

ADAMO


Kezdetben az Adamo hinta egy teljesen ismeretlen terméknek indult, mind kinézetét, mind használatát illetően, de mára szülők milliói támaszkodnak hintáik „varázslatára”, legyen szó altatásról, fejlesztésről vagy gyermekszórakoztatásról.
Gyertek és próbáljátok ki termékeiket!

JÁTÉK MANUFAKTÚRA


Kopácsi Orsi a JátékManufaktúra alapítója és egy 5 éves kislány édesanyja, valamint egy Szusi nevű boston terrier gazdája. A történetük egyszerű, szerette volna a gyermeke maradéktalan fejlődéséhez szükséges játékokat gyorsan megtalálni. Játékot, ami tartós, ugyanakkor esztétikus, fenntartható, inspiráló és fontos. Ez azonban jelentős koncentrációt és időt felemésztő folyamat volt számára, de tulajdonképpen így született meg a JátékManufaktúra gondolata, melyből ötlet, később terv, majd valóság, mára pedig tapasztalat lett…
Gyertek és próbáljátok ki termékeiket a játéksarokban!

ÚJBUDA MEDICAL CENTER


Az Újbuda Medical Center egy komplex egészségügyi központ, ahol a páciens számára elérhető az emberi test teljes feltérképezése, legyen szó éves rutin ellenőrzésről, általános egészségügyi szűrésekről, megelőzésről, vagy már meglévő panaszok teljeskörű kivizsgálásáról. A diagnózis felállításán túl, helyben megoldást nyújtanak a mozgásszervi panaszok kezelésére fizikoterápiás kezeléseikkel, valamint járóbetegellátás keretein belül konzultálhat szakorvosaikkal.
Fejlett diagnosztikai eszközökkel, szakértelemmel, vendégközpontú ellátással várják a hozzánk betérő pácienseket, legyen szó megelőzésről, vagy betegségkezelésről. Az Újbuda Medical Centerben rövid várakozási idővel, gyors és precíz szolgáltatást nyújtanak a diagnosztikától kezdve a gyógyulás végéig.
Rendezványünkönk vérnyomás, véroxigén és vércukor méréssel, látásvizsgálattal, tanácsadással és ajándékcsomaggal várnak Titeket!

ESEMÉNY TOVÁBBI RÉSZLETEI
 • Helyszín és megközelítés

A funXional GYM a Savoya parkban található, melynek helyzetét útjelző zászlók és sárga festések is jelzik.
Cím: Savoya Park: Budapest XI. kerület, Hunyadi János út 19

BKV járatok

 • 17-es villamos végállomása
 • 58-as, 250-es és 250A sz. busz végállomása
 • 5 perc sétára a 7-es busz végállomásától (Albertfalva Vasútállomás), kb. 800 méterre a Feltáró út irányába
 • 41-es, 47-es villamos „Budafok Kocsiszín” megállójától kb. 800 méterre a Feltáró út irányába
 • 4-es metró Bikás parktól a 141-es busszal is el lehet ide jutni
Gépkocsival
 • Fehérvári út felől (Budai oldalról egyenesen végig a Fehérvári úton a Feltáró úti leágazásig)
 • Lágymányosi híd felől (Szerémi úton egyenesen végig az OBI áruházig)
 • Nagytétényi út felől (6-os úton)
 • a 7-es út felől az Ady Endre úton
 • Parkolás: https://www.savoyapark.hu/parkolas

 • Öltöző és ruhatár

Az esemény napján öltöző szekrény korlátozott számban elérhető, melyhez a résztvevők letét ellenében kulcsot kapnak. A szekrények számát meghaladó részvétel esetén a teremben elhelyezett ruhákért, táskákért értékmegőrzést nem vállalunk.

 • Protein bár

A funXional GYM bejáratánál található Protein bár a rendezvény ideje alatt rendelkezésre áll. A Savoya parkban számos étkezési lehetőség is található. Kilépéskor és belépéskor a karszalag felmutatása kötelező

Savoya Park
1117 Budapest, Hunyadi János út 19., 1. emelet
Feljárat az épület Budafok felőli végében
Közvetlen lift a parkolóból (-1 szint)
Ingyenes parkolás!

Email : info@funxional.hu

Telefon : +36 30 073 62 49