Miért született meg az IronMom program?

Édesanyaként magam is tudom, hogy gyermekünk születését követően milyen nehéz (újra) tudatosan időt szánni fizikai és mentális egészségünkre. Eközben a várandósság, a szülés, és az anyaság kihívásai újfajta megterhelést helyeztek és helyeznek a szervezetünkre. Azt is tudom, hogy az édesanyák magukra vannak hagyva a szülés utáni regenerációban, "menj, és gyógyulj" felkiáltással.

Az IronMom edzésprogram 3 kulcspontja
  1. Átfogó állapotfelmérés

    A testtartást, a légzésmintát, a hasfal és a (szétnyílt) hasizom, valamint az ízületek állapotát is felmérjük az első hetekben. A felmérés eredménye pedig az edzésprogramra és az egyéni bemelegítési tervre is hatással van.
  2. Funkcionális mozgásminták a középpontban

    Anyaként már a babád születésekor 3-4 kilogrammot emelgettél, később pedig 8-10-12 kilót, vagy akár többet. Tehát magad is naponta sokszor súlyokat emelgetsz. Megtanítom neked, hogy a mindennapokban hogyan guggolj le a gyermekedhez, hogyan emeld fel, és hogyan végezd a nyomó és húzómozdulatokat, hogy ne fájjon a derekad, a vállad.
  3. Fokozatos regeneráció és erősödés

    A szétnyílt hasizom, a megnyúlt medencefenéki izmok regenerációját a helyes légzéstechnika elsajátításával kezdjük, és lépésről lépésre alakítjuk ki ezeknek az izmoknak a tudatos használatát. Emellett visszaszerezheted az erődet és az állóképességed, és nem utolsó sorban izmosodni is fogsz. :)
Igény esetén gyermekfelügyelet

Tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű az edzést kisgyermek mellett beépíteni a mindennapokba, és nem mindenkinek van lehetősége hetente több alkalommal valaki másra bízni a gyermekét, amíg ő edzésre megy. Éppen ezért az IronMom edzésekre magaddal hozhatod a babádat, kisgyermekedet, és amíg te erősödsz, rá babysitter vigyáz, és szórakoztatja.

Árak

Ingyenes állapotfelmérés.
30 napos havi bérlet az első két hónapban bevezető áron 22.000Ft

Edző

Szél-Csizmadia Niki

Pre- és Postnatal Trainer

Profil

IronMom

   Hétfő és csütörtök
   9:30-10:30
   10:30-11:30
   14:00-15:00
   Anyukáknak
   Babysitterrel