Street workout és saját testsúlyos edzéseinken állandó a jó hangulat, amire szükség is van, mert a mozgásjavításban kritikusnak kell lennünk a tanítványokkal szemben, hogy minél rövidebb és egészségesebb úton érjék el azt, amiért csatlakoztak hozzánk.

Mivel a nálunk zajló edzések egyik kiemelt szereplője a váll, komoly hangsúlyt fektetünk egészségének megőrzésére és mobilitásának javítására. Éppen ezért az edzések szerves részét képezik a vállat érintő egészségfejlesztő gyakorlatok, mindamellett, hogy az olyan klasszikus sportági elemek rávezető gyakorlataival is foglalkozunk, mint a húzódzkodás, a muscle up, a zászló vagy az egykezes húzódzkodás. Az edzéstervezésben minden mozgásmintára kiterjedően programozunk, amihez szükség esetén súlyzós kiegészítést is alkalmazunk, így nem marad ki egyetlen terület sem. Óráinkon megjelenik továbbá a TRX, a gyűrű és a mászókötél is, hogy csak néhány további eszközt említsünk színes palettánkról.

Edzésmunkánk a kezdőktől és a versenyzőkig minden szintre kiterjed, vagyis mindenkire, aki saját testsúllyal akar edzeni, vagy megunta a súlyzós edzés bármely ágát. Óráinkat jó szívvel ajánljuk kiegészítő, erőfejlesztő sportágként is például fal- és sziklamászóknak, de a manapság egyre népszerűbb terep-akadályfutó versenyeken történő gyors és fájdalommentes mászásra is felkészítünk. Végül, de nem utolsó sorban edzéseink annak is jó tanulási lehetőséget biztosítanak, aki edzői eszköztárát bővítené egy számára új mozgásformával, ha pedig valaki a jövő street workout világbajnokaként szeretne dobogóra állni, személyre szabott edzésprogrammal és sok-sok év versenyzői tapasztalattal számára is hasznosak leszünk.

Miről szól?

  állapotod felmérése
  személyre szabott edzésprogram
  hogyan javíts az egészségeden heti 3 órában
  ülőmunka mellett felépíthető váll és gerincegészség
Az egészségmegőrzés és fejlesztés mellett pedig:
  fekvőtámasz, húzódzkodás, muscle up, kézállás, zászló, és egyéb elemek elsajátítása, mászástechnika akadálypályán
  rövid-, és hosszútávú edzéscélok megfogalmazása

Kinek szól?

  kezdőknek, ha pl. ülőmunkát végzel, és szeretnéd újra megtapasztalni mi mindenre képes a tested
  újrakezdőknek, ha rendszeresen edzettél, de valami miatt félbeszakadt
  haladóknak, ha tudsz már jó néhány saját testsúlyos elemet, de szeretnél továbblépni, és megismerni a többi gyakorlatot

Mit tartalmaz a havibérlet?

  heti 3 db 60 perces vezetett csoportos edzést, ahol az edzésprogram személyre szabott
  korlátlan, havi teremlátogatást a Funxional Gym újbudai termébe.

További részletek

  A garanciát a tanítványaink jelentik: https://tighthold.hu/tanitvanyaink-sikerei/
  @szarkaakosworkout       @szarkaakosworkout
  Az órákat Lovas Benjamin, street workout oktató tartja.
  Az edzésmódszer vezetője a világbajnoki bronzérmes street workout versenyző, személyi edző, év edzője, Szarka Ákos, akit az Exatlon Bajnokok csapatából is ismerhetsz.
  Jelentkezz az alábbi email címen! info@szarkaakos.hu
   Amennyiben bármilyen kérdésed merül fel, vagy bővebb információt szeretnél kapni, írj az info@szarkaakos.hu e-mail címre, vagy hívj minket bizalommal a +36306511446–os telefonszámon! Visszahívunk, ha esetleg nem érsz el telefon minket.

Edző

Lovas Benjamin

Profil

Vezetőedző

Szarka Ákos

Edzések

Hétfő, Szerda, Péntek
19:00

Információk