Részletek

Az ironbox egy közedzés, tematikusan felépített koreográfiával, amelyben a hangsúly az állóképességfejlesztésről a haladó technikák elsajátítására helyeződik. Intenzív zsírégetéssel már néhány hét elteltével sokkal formásabb lesz testünk, arról nem is beszélve, hogy a csoportos, pörgős box órák lelkünkre is jótékony hatással vannak. A 60-80 másik résztvevő lendülete és a dübörgő zene segít Neked is feszegetni a határaidat.

Mire számíthatsz az órán?

Hangulatos, kemény edzésre, ahol kilépve a komfortzónádból, percről percre felépített, sodró lendületű koreográfiára számíthatsz, így hozzuk ki belőled a legtöbbet: önmagadat. Akik ezt szeretnék újra és újra megélni, na nekik ajánljuk!
Tatarek Rezső szerettel vár mindenkit, aki szeret magas fordulatszámon pörögni, és be mer szállni a funXional “ringjébe” egy garantáltan fárasztó, minden egyes porcikát átmozgató edzésbe. És hogy mire számíthatsz? Az Iron Box™, a box ütéstechnikáit ötvözi erősítő elemekkel, a tréning intenzív, alaposon átmozgat, felpezsdíti a vérkeringést, felráz minket a mindennapos tespedésből, ráadásul javítja a koordinációs képességet is.

Csatlakozz Te is, és éld meg, ahogy a funXional terem kedd, csütörtök esténként és szombat délelött box arénává válik, ahol nők és férfiak harcolnak – elsősorban önmagukkal!

Hirdetmények
Tatarek Rezső 2020.02.27.

2020. március 1-től a keddi, csütörtöki és szombati ironbox edzések egységesen a Savoya Parkban lévő funXional-ben!

Edző

Tatarek Rezső

vezető edző

Ironbox prezenter, személyi edző, a hazai fitness rendezvének állandó fellépője. Az "év edzője" díj többszörös nyertese.

Profil

Információk

Kedd: 19:30-21:00
Csütörtök: 19:30-21:00
Szombat: 09:00-10:30
Szint: Nehéz
Látogathatja: Bárki