AUGUSZTUS ELEJÉTŐL VÁRJUK AZ ÚJ JELENTKEZŐKET!

IRONBOX csatlakozás augusztus 4-től a SAVOYA parkban lévő funXional Gym-ben! Regisztráció

Részletek

Az ironbox egy köredzés! Tematikusan felépített koreográfiával, ahol a hangsúly az állóképességfejlesztésről a haladó technikák elsajátítására helyeződik. Intenzív zsírégetéssel már néhány hét elteltével sokkal formásabb lesz testünk, arról nem is beszélve, hogy a csoportos, pörgős box órák lelkünkre is jótékony hatással vannak. A társaid és nagyszerű edződ lendülete és a dübörgő zene segít Neked is feszegetni a határaidat.

Mire számíthatsz az órán?

Hangulatos, kemény edzésre, ahol kilépve a komfortzónádból, percről percre felépített, sodró lendületű koreográfiára számíthatsz, így hozzuk ki belőled a legtöbbet: önmagadat!
Tatarek Rezső szerettel vár mindenkit, aki szeret magas fordulatszámon pörögni, és be mer szállni a funXional “ringjébe” egy garantáltan fárasztó, minden egyes porcikát átmozgató edzésbe. Az Iron Box™, a box ütéstechnikáit ötvözi erősítő elemekkel, a tréning intenzív, alaposon átmozgat, felpezsdíti a vérkeringést, felráz minket a mindennapos tespedésből, ráadásul a külső formálása mellett javítja a koordinációs készséget is.

Csatlakozz Te is ebbe a különleges világba! Augusztustól várunk!

Regisztráció

Szeretnék augusztus 4-től csatlakozni.

Edző

Tatarek Rezső

vezető edző

Ironbox prezenter, személyi edző, a hazai fitness rendezvének állandó fellépője. Az "év edzője" díj többszörös nyertese.

Profil

Információk

Kedd: 19:15-20:45
Csütörtök: 19:15-20:45
Szombat: 09:00-10:30
Szint: Nehéz
Látogathatja: Bárki